Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Kjemper fortsatt for Likud

Ariel Sharon har fortsatt håp om å beholde makten i Likud, skriver David Horovitz i Jerusalem Post. Partilederen håper å få nok medlemmer av sentralkomitéen over på sin side de neste ukene. Dermed kan kravet om et nytt ledervalg, som kommer fra utfordrerne Benjamin Netanyahu og Uzi Landau, bli avvist. Dersom Sharon bestemmer seg for å starte et nytt parti, vil han sannsynligvis gå inn for å gjøre traséen til sikkerhetsbarrieren på Vestbredden til en fremtidig grense, skriver Horovitz. Med dagens utbygde og planlagte trasé er 7 prosent av Vestbredden på israelsk side av barrieren. Hvis barrieren blir grunnlag for en politisk grense vil det innebære evakuering av flere titalls bosetninger og deres titusenvis av innbyggere. På toppnivå i Likud er det sannsynligvis bare tre av ministrene i dagens regjering som vil følge Sharon over i et nytt parti. Det er visestatsminister Ehud Olmert, turistminister Avraham Hirchson og transportminister Meir Sheetrit. Etablering av et stort nytt sentrumsparti med Arbeiderpartiet, Shinui og Sharons Likud-fløy er lite sannsynlig. Man regner med at partiene vil kunne få flere representanter i Knesset dersom de går til valg hver for seg. Etter valget kan en koalisjon mellom disse tre partiene være svært sannsynlig.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart