Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Jeg har bygd mer i bosetninger enn noen annen statsminister

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Statsminister Ariel Sharon skrøt av sin innsats med å bygge ut de israelske bosetningene på Vestbredden tirsdag. – Alle Israels statsministre har bygd ut i bosetningsblokkene, men jeg har bygd mer enn noen av dem, heter det i sitatet som gjengis av Yedioth Aharonoth. I august skal forsvarsminister Shaul Mofaz ha gitt godkjennelse til 117 nye boliger i Ariel. De lokale myndighetene i Ariel har planer om å bygge ut 3.000 nye boliger, men at dette er aktuelt å realisere blir avvist av regjerings- og sikkerhetskilder, skriver Ha’aretz. I dag har Ariel omkring 17.500 innbyggere. Utvidelsesplanene vil nesten doble innbyggertallet. Haim Ramon fra Arbeiderpartiet spådde at utvidelsen vil høste kritikk i det internasjonale samfunnet, skriver Jerusalem Post. Limor Livnat fra Likud mener Israel bør bruke muligheten etter tilbaketrekningen fra Gaza-stripen til å bygge ut bosetningene på Vestbredden, til tross for mostand fra Washington. – Vi bør kreve av amerikanerne at de ikke presser oss på dette området, sa Livnat.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart