Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jeg har bygd mer i bosetninger enn noen annen statsminister

Statsminister Ariel Sharon skrøt av sin innsats med å bygge ut de israelske bosetningene på Vestbredden tirsdag. – Alle Israels statsministre har bygd ut i bosetningsblokkene, men jeg har bygd mer enn noen av dem, heter det i sitatet som gjengis av Yedioth Aharonoth. I august skal forsvarsminister Shaul Mofaz ha gitt godkjennelse til 117 nye boliger i Ariel. De lokale myndighetene i Ariel har planer om å bygge ut 3.000 nye boliger, men at dette er aktuelt å realisere blir avvist av regjerings- og sikkerhetskilder, skriver Ha’aretz. I dag har Ariel omkring 17.500 innbyggere. Utvidelsesplanene vil nesten doble innbyggertallet. Haim Ramon fra Arbeiderpartiet spådde at utvidelsen vil høste kritikk i det internasjonale samfunnet, skriver Jerusalem Post. Limor Livnat fra Likud mener Israel bør bruke muligheten etter tilbaketrekningen fra Gaza-stripen til å bygge ut bosetningene på Vestbredden, til tross for mostand fra Washington. – Vi bør kreve av amerikanerne at de ikke presser oss på dette området, sa Livnat.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart