Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Går frem på meningsmålinger

Hyggelige resultater i meningsmålinger venter Ariel Sharon når han kommer tilbake til Israel mandag. I en undersøkelse blant 349 medlemmer i Likuds sentralkomité får Sharon støtte fra 39 prosent. Netanyahu får støtte fra 28 prosent og Uzi Landau fra 16 prosent. Et knapt flertall (47 mot 45 prosent) av representantene ønsker fortsatt å fremskynde ledervalget i Likud. Ariel Sharon vil arbeide for å avholde ledervalget i Likud neste sommer, som opprinnelig planlagt. I en annen meningsmåling sier 48 prosent av deltakerne fra Likuds sentralkomite at de vil stemme for å fjerne Sharon. 42 prosent vil beholde Sharon. Også i denne målingen er oppslutningen omkring Ariel Sharon økt.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart