Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Personlige ambisjoner kan frata Likud makten

– Det er vanskelig å forstå at Likud, som har de viktigste postene i regjeringen og fortsatt har 15 måneder igjen ved makten, prøver å tvinge landet til nyvalg på grunn av personlige ambisjoner, sa statsminister Ariel Sharon til ledere for det jødiske samfunnet i New York søndag. Det neste ordinære parlamentsvalget i Israel skal være i november 2006. Dersom sentralkomitéen i Likud fremskynder ledervalget i partiet i møtet 26. september, antar de aller fleste politiske observatører at det også vil bety fremskyndet valg til Knesset. – Radikale elementer i Likud må ikke få makten i Israel, advarte Sharon. Han nevnte ikke sine rivaler, Benjamin Netanyahu og Uzi Landau, ved navn. Netanyahu og Landau hevder Sharon planlegger å trekke seg fra Likud og danne et nytt parti. Dette blir avvist av Sharons medarbeidere.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart