Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Jeg vil forene Likud

Statsminister Ariel Sharon vil svinge partipisken oftere etter seieren i sentralkomitéen mandag. – Jeg vil ikke lenger akseptere oppførselen til noen Knesset-medlemmer, sa Sharon tirsdag. – Når jeg presenterer min politiske kurs må de være enige. Jeg vil forene partiet på høvelig måte og lede Likud videre, sa statsministeren. Tirsdag ble han også styrket av gode resultater i meningsmålinger. I løpet av høsten kommer utfordringene på rekke og rad for Sharon, og det er ventet at graden av lojalitet i Knesset-gruppen vil bestemme om statsministeren fortsetter i eget parti. I en rekke mistillitsforslag, regjeringsutnevnelser og behandlingen av statsbudsjettet kan enheten i Likud komme på prøve. Uzi Landau og andre "opprørere" i Likud sier de vil støtte Sharon bare hvis han følger den "tradisjonelle Likud-ideologien".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart