Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Ingen planer om mer tilbaketrekning

– Landet er plaget av rykter, sa statsminister Ariel Sharon på et næringslivsmøte i Tel Aviv torsdag. Ryktene Sharon vil til livs er at Israel skal ha planer om nye ensidige tilbaketrekninger på Vestbredden. – Israel vil ikke følge andre planer enn veikartet. Det er den beste planen for Israels fremtid, understreket Sharon. Flere militære toppledere og den politiske rådgiveren Eyal Arad har nylig tatt til orde for flere ensidige tilbaketrekninger. Arad mener Israel selv bør bestemme sin grense mot de palestinske områdene på Vestbredden. – Statsministerens uttalelse viser at veikartet har blitt en unnskyldning for å unngå videre diplomatisk aktivitet, sier leder for det venstreorienterte Yahad-partiet Yossi Beilin.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart