Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Forskjellene i samfunnet er for store

Statsminister Ariel Sharon vil styrke regjeringens fokus på de sosialøkonomiske utfordringene de neste årene, fortalte han på et næringslivsmøte torsdag. – De økonomiske forskjellene i vårt land har økt i mange år, og vi er forpliktet på å gjøre noe med dette. Regjeringen vil gjøre en ekstra innsats i kampen mot fattigdom og for å redusere de sosiale forskjellene, sa han og hevdet at regjeringen allerede har satt av store beløp til dette i 2006 budsjettet. Statsministeren avslørte at han har opprettet et "ministerteam" under hans ledelse, som inkluderer visestatsminister Shimon Peres og fungerende finansminister Ehud Olmert "for å kunne formulere et fullstendig program og bestemme politikken som skal bekjempe fattigdommen". En profesjonell kommisjon som skal assistere ministrene, ledet av direktør i finansdepartementet, Yossi Bachar, har allerede startet sitt arbeid. Snart vil de presentere sin konklusjon og sine anbefalinger, fortalte Sharon.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart