Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Møtes i Jerusalem tirsdag

Israels statsminister og formannen for de palestinske myndighetene skal sannsynligvis møtes for første gang på nesten fire måneder tirsdag i neste uke. Ariel Sharon og Mahmoud Abbas skal drøfte hvordan fredsprosessen kan fornyes etter den israelske tilbaketrekningen fra Gaza-stripen og nordlige deler av Vestbredden. I følge regjeringskilder i Jerusalem vil Israel vurdere hvilke skritt man kan ta for å bedre livsvilkårene for palestinerne. Det er lite sannsynlig at Israel vil godkjenne overføring av mer ammunisjon til PAs sikkerhetsstyrker. Det forrige toppmøtet mellom Sharon og Abbas var 21. juni. Siden den gang har de bare hatt "noen få telefonsamtaler", i følge Ha’aretz. PA-formann Mahmoud Abbas drar til Washington for å besøke president George W. Bush en uke etter møtet med Sharon.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart