Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Styrker kontroll av palestinske byer

– Det har ikke kommet noen offisiell reaksjon fra palestinske myndigheter på de to terrorangrepene på Vestbredden søndag, skriver Jerusalem Post mandag morgen. Angrepene, hvor tre unge israelere ble drept og fem skadet, ble gjennomført av en utbrytergruppe til Fatah-partiets Al Aqsa Martyrbrigader. Det er det første dødbringende skyteangrepet på Vestbredden siden juni. Forsvarsminister Shaul Mofaz har gitt IDF ordre om å gjenopprette flere kontrollposter som er fjernet i løpet av det siste året. Israel vil også gjenoppta blokade av palestinske byer på Vestbredden, sier en sikkerhetskilde. – I et møte med forsvarsledelsen ble det søndag kveld bestemt å forby all ferdsel med palestinske privatbiler langs hovedveiene på Vestbredden, skriver Yedioth Aharonoth. Dette forbudet skal hindre terrorister i å ta seg inn til israelske tettsteder slik terroristene gjorde i helgen. Palestinerne må derfor i stor grad bruke offentlige transportmidler så lenge forbudet er i kraft. Israel har også offisielt brutt alle diplomatiske forbindelser med PA, men en kilde ved statsministerens kontor understreker at tiltaket er "midlertidig". – Vi ønsker at dialogen med palestinerne kan fortsette, men vi kan ikke hvis PA ikke starter å gjøre aktive tiltak mot terrororganisasjonene, sa Mofaz søndag kveld.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart