Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tilstand fortsatt kritisk for to skadde

Fire av de sårede fra de to terrorangrepene søndag, var fortsatt på sykehus mandag morgen. Tilstanden til to av dem skal være kritisk, rapporterer politiet. Mandag formiddag ble de tre unge terrorofrene gravlagt. Kinneret Mendel (23) og søskenbarnet Matat Rosenfeld-Adler (21) ble lagt ved siden av hverandre på gravstedet Givat Shaul i Jerusalem. Oz Ben-Meir (14) fra Maon ble gravlagt på den regionale gravplassen i Sussia, etterfulgt av et spontant folketog i hjembyen hans. Rosenfeld-Adler giftet seg med sin ektemann Yisrael for bare to måneder siden. Nå måtte mannen bære sin nygifte kones kiste til graven. – Hun planla å studere jus for å bli dommer og bringe rettferdighet til nasjonen, forteller en innbygger fra Karmel til Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart