Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel vil bruke AIDS mot oss

Kana’aneeren, en ny TV-serie som blir sendt på PAs fjernsynskanal under Ramadan, viser det den beskriver som lidelsene til en palestiner i israelske fengsler. Blant annet viser fiksjonsserien hvordan israelsk fengselspersonell umenneskelig slår Pilpil, seriens helt, rett før han skal slippes ut av fengsel, i et forsøk på å få ham til å jobbe for etterretningsorganisasjonen Shin Bet, som informant i sitt terrornettverk. Senere tar personellet og presser hodet til en fange ned i en bøtte, skriver Yedioth Aharonoth. Presentasjonen av IDF-soldater som blodtørstige mordere blir til ingenting opp mot påstanden om at israelerne "er villige til å bekjempe oss [palestinerne] ved hjelp av AIDS," som hovedpersonen i serien beskriver det. "Narkotika, de bekjemper oss med narkotika," fortsetter han. En annen karakter som er med, Adel, er en informant for israelsk etterretning. Han sier til kjæresten sin at den grønne linjen ikke eksisterer, fordi Israel har planer om å annektere både Vestbredden og Gaza-stripen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart