Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

15 år gammel våpensmugler tatt

Torsdag arresterte IDF en 15-år gammel palestinsk gutt ved kontrollstasjonen Hawara sør for Nablus på Vestbredden. Soldatene oppdaget at gutten prøvde å unngå sjekk, og det viste seg at han bar på en 52 millimeter granat og to kniver, skriver Ha’aretz. En væpnet palestinsk gruppe hadde bedt gutten om å smugle våpnene forbi kontrollstasjonen, opplyser gutten selv. I følge Israel Radio skal gutten ha vært psykisk utviklingshemmet. I Jenin arresterte IDF to palestinske kvinner tidligere på dagen. Kvinnene er mistenkt for å ha sagt seg villige til å gjennomføre et terrorangrep. Natt til torsdag ble åtte mistenkte palestinere arrestert på Vestbredden, opplyser Hærens Radio.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart