Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Usannsynlig at Israel vil unngå fugleinfluensa

EUs utenriksministre ser på fugleinfluensaen fra Asia som en "global trussel". – Det er usannsynlig at Israel vil slippe unna dersom den bryter ut internasjonalt, sier landets helseminister Dan Naveh. Generaldirektør i det israelske helsedepartementet, professor Avi Yisraeli, tror det er bare "et spørsmål om tid" før sykdommen sprer seg til Europa. – Folk flest trenger ikke frykte fugleinfluensaen. Det er bare fugler og bønder som driver med fugl som er risikoutsatt. På det nåværende tidspunkt er det bare de som kommer i nærkontakt med fugler som kan smittes, sier professor Manfred Green, leder for Israels senter for smittekontroll. Dersom influensa-viruet muterer, slik at sykdommen kan gå fra person til person, vil det kunne starte en global epidemi, skriver Jerusalem Post.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart