Usannsynlig at Israel vil unngå fugleinfluensa

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

EUs utenriksministre ser på fugleinfluensaen fra Asia som en "global trussel". – Det er usannsynlig at Israel vil slippe unna dersom den bryter ut internasjonalt, sier landets helseminister Dan Naveh. Generaldirektør i det israelske helsedepartementet, professor Avi Yisraeli, tror det er bare "et spørsmål om tid" før sykdommen sprer seg til Europa. – Folk flest trenger ikke frykte fugleinfluensaen. Det er bare fugler og bønder som driver med fugl som er risikoutsatt. På det nåværende tidspunkt er det bare de som kommer i nærkontakt med fugler som kan smittes, sier professor Manfred Green, leder for Israels senter for smittekontroll. Dersom influensa-viruet muterer, slik at sykdommen kan gå fra person til person, vil det kunne starte en global epidemi, skriver Jerusalem Post.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart