Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kristne kan være borte fra Betlehem om 20 år

Reporter Khaled Abu Toameh har publisert en ny artikkel i Jerusalem Post om muslimenes forfølgelse av kristne i de palestinske områdene. Det er nesten umulig å finne kristne som vil stå offentlig frem for å fortelle om tilstandene, men Samir Qumsiyeh er et unntak. Den palestinske journalisten fra Beit Sahur leder en lokal tv-stasjon, og i september fortalte han om de kristne palestinernes situasjon til en italiensk avis. – Ta for eksempel saken med Rawan William Mansour, en 17 år gammel jente fra Bet Sahur. Hun ble voldtatt for to år siden av fire Fatah-medlemmer. Selv om familien protesterte blie ingen av de fire arrestert. På grunn av skammen ble hennes familie tvunget til å flytte til Jordan, sier Sahur. – Nesten alle eksproprieringer av land de siste tre årene er gjennomført av militante islamske grupper eller medlemmer av det palestinske politiet, fortsetter Sahur. Nå forbereder han en bok som den kristne minoriteten i de palestinske områdene. – Den skal hete "Rasisme i aksjon", sier han. – Rasismen vi blir utsatt for øker stadig. I 1950 utgjorde den kristne befolkningen 75 prosent av Betlehem. I dag er vi knapt mer enn 12 prosent kristne. Hvis tilstandene fortsetter, vil vi ikke være her mer om 20 år. Les mer om kristnes situasjon i de palestinsk-kontrollerte områdene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart