Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Personlige motiver hindret utnevnelser

Etter at Sharons forslag falt i Knesset ba statsministeren om ordet. – Rommet var fullt av spenning. Representanter og observatører lurte på om Sharon ville melde sin avgang, rapporterer Ha’aretz. – Jeg tror alle forstår hva som skjedde her i dag, sa Sharon. – Det er for dumt at fraksjoner styrt av personlige motiver har stanset utnevningen av passende personer til regjeringspostene. Det er enda mer uheldig at det er Likud-medlemmer som har stanset denne prosessen, som var ment å styrke Likud. Jeg klager ikke på opposisjonen. De har gjort sin jobb, fortsatte statsministeren. Han lover at stemmegivningen til Likud-opprørne vil få "konsekvenser".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart