Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Arafat var den palestinske revolusjonens ridder

Tusenvis av palestinere samlet seg fredag ved Mukata’a i Ramallah, for å delta i en parade til minne om tidligere PA-formann Yassir Arafats død. Arafat døde på sykehus i Paris for ett år siden. Hundrevis av sikkerhetsvakter, samt nåværende PA-formann Mahmoud Abbas’ sikkerhetsgarde, strevde med å holde folkemassene unna området som var satt av til VIP-gjestene. Sanger skrevet til Arafats minne ble spilt under forberedelsene til paraden, og en stor plakat med bilde av den avdøde PA-formannen ble hengt opp ved Mukata’a. På plakaten stod det med arabisk skrift, at de palestinske myndighetene lover å fortsette i lederens fotspor. En plakat som ble hengt opp bak midten av scenen hadde følgende inskripsjon: "Ingen blant oss vil gi bort et korn av Jerusalems sand," i følge Yedioth Aharonoth. Etter at han la blomster på Arafats grav og heiste det palestinske flagget, henvendte Mahmoud Abbas seg til den palestinske befolkningen. Han lovpriste sin forgjenger og sa at "Arafats livshistorie er enestående," og la til at den tidligere lederen hadde en spesiell evne til å reise seg fra asken gang etter gang. Arafat var, i følge Abbas, "den palestinske revolusjonens ridder". – Ingen annen moderne leder har fanget verdens oppmerksomhet som det Arafat har. Den palestinske historien har ingen karismatisk figur som kan måle seg med ham, en kaptein som seilet det palestinske skipet, på tross av mange stormer, til Jerusalem, fortsatte han. Israelerne vil huske Arafat fordi han gav terrororganisasjonene lov til å utføre sin blinde vold, fordi han støttet Saddam Hussein under invasjonen av Kuwait og fordi han ba millioner av martyrer å marsjere mot Jerusalem.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart