Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ingen samtaler med PA dersom Hamas deltar i valg

– Israel er kraftig imot at Hamas skal delta i det palestinske valget, sa statsminister Ariel Sharon mandag. Likevel har Israel ingen planer om å forstyrre avviklingen av valget. – Dersom Hamas deltar i valget 25. januar vil ikke Israel avholde koordineringsmøter med palestinske myndigheter. Israel vil heller ikke lette på de militære restriksjonene på Vestbredden i forkant av valget, sa Sharon til Knessets utenriks- og forsvarskomite i følge Ha’aretz. Det palestinske valget beviser ikke at PA er demokratisk, mener Sharon. – Det er ingen forbindelse mellom valgene i de palestinske selvstyremyndighetene og demokrati, sa Sharon i følge Jerusalem Post. I følge diplomatiske kilder vil Israel fortsette sine arrestoperasjoner mot Hamas aktivister, også om de deltar i valgkampen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart