Ingen samtaler med PA dersom Hamas deltar i valg

– Israel er kraftig imot at Hamas skal delta i det palestinske valget, sa statsminister Ariel Sharon mandag. Likevel har Israel ingen planer om å forstyrre avviklingen av valget. – Dersom Hamas deltar i valget 25. januar vil ikke Israel avholde koordineringsmøter med palestinske myndigheter. Israel vil heller ikke lette på de militære restriksjonene på Vestbredden i forkant av valget, sa Sharon til Knessets utenriks- og forsvarskomite i følge Ha’aretz. Det palestinske valget beviser ikke at PA er demokratisk, mener Sharon. – Det er ingen forbindelse mellom valgene i de palestinske selvstyremyndighetene og demokrati, sa Sharon i følge Jerusalem Post. I følge diplomatiske kilder vil Israel fortsette sine arrestoperasjoner mot Hamas aktivister, også om de deltar i valgkampen.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart