Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas-folk får ikke bevegelsesfrihet før valget i januar

– Vi vil ikke støtte mordere av jøder, selv om de deltar i valg, sa statsminister Ariel Sharon til USAs utenriksminister Condoleezza Rice mandag. Israel går sterkt imot at terrororganisasjonen Hamas skal delta i det palestinske valget til lovgivende forsamling i januar. – Hamas-deltakelse vil være en alvorlig feil og vil bare svekke PA-formann Mahmoud Abbas, argumenterte Sharon. Selv om Israel ikke vil blande seg inn i valget, vil det ikke bli avholdt koordinasjonsmøter og Hamas-folk vil ikke få større bevegelsesfrihet enn det de har i dag. – De siste ukene har IDF arrestert hundrevis av Hamas-aktivister, de fleste av dem medlemmer av organisasjonens politiske fløy, skriver Ha’aretz. Blant disse er flere som er naturlige kandidater for Hamas i valget, eller som ville ha deltatt i valgkamparbeid. Condoleezza Rice er uenig med Sharons synspunkter. Hun tror det vil være lettere å avvæpne Hamas etter valget, for da vil presset komme fra hele det internasjonale samfunnet. – Dersom ikke Abbas lykkes med å avvæpne Hamas, vil han miste støtten fra USA og resten av verden, lovte Rice. Washington vil ikke ha kontakt med Hamas eller Islamsk Jihad selv om de skulle være del av en fremtidig palestinsk regjering.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart