Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk soldat drept i skuddveksling med militante palestinere

Natt til onsdag opplevde den israelske hæren sitt første tap av menneskeliv etter tilbaketrekningen fra Gaza-stripen i september. Sersjant Yonatan Evron (20) fra Rishon Letzion ble drept i en skuddveksling med militante palestinere. Evrons avdeling gikk inn i den palestinske landsbyen Kfar Marka sørvest for Jenin for å arrestere en ettersøkt Hamas-mann tirsdag kveld. Mannen overgav seg uten motstand, men da soldatene var på vei til å forlate landsbyen oppstod det en skuddveksling med minst en væpnet palestiner. Evron ble skutt i hodet. Israelske soldater fant senere en Kalashnikov rifle med blod på i nærheten. Man antar at angriperen ble såret i skuddvekslingen. – Selv om våre soldater er utsatt for stor fare, er de tilbakeholdne med å skyte fordi operasjonene blir gjennomført blant sivile, sier IDFs divisjonssjef for Judea og Samaria, brigader Yair Golan. Yonatan Evron etterlater seg foreldre og en yngre bror. Han blir gravlagt onsdag ettermiddag. Hamas har tatt på seg ansvaret for drapet på Evron. – Et medlem av vår "anti-terror" avdeling klarte å drepe minst en zionistisk soldat, heter det i en melding fra terrororganisasjonen Hamas.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart