Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Lover hevn etter drap på leder

Hamas-medlemmer lover hevn etter at israelske styrker drepte den militære topplederen for de nordlige deler av Vestbredden. Bevegelsens militære ving Izzedine al Qassam, sa i en uttalelse fakset til nyhetsbyrået Associated Press at "den smertefulle gjengjeldelsen fra al Qassam er på vei." – Sionistene […] må betale prisen, forteller uttalelsen. "Dere vil angre på hver bloddråpe dere spilte," fortsetter den. En IDF-styrke bestående av fallskjermjegere, antiterroravdelinger fra politiet, samt medlemmer av eliteenhetene Duvdevan og Haruv, gjennomførte raidet. Den hadde som formål å lokalisere og arrestere terrorister i Nablus-området.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart