Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Overlydsknall over Gaza er nødvendig

Israels høyesterett skal tirsdag behandle en klage fra helsepersonell på Gaza-stripen på IAFs overlydsknall, skriver Yedioth Aharonoth. Det militære tiltaket forsvares av statens forsvarsadvokater. – Overlydsknallene skaper frykt og en opplevelse for terroristene av å bli forfulgt. På denne måten forstyrrer det deres operative kapasitet, skriver advokat Yuval Roitman ved statsadvokatens kontor. – På denne måten kan IDF handle mot de som skyter raketter og granater mot Israel uten å sette liv på Gaza-stripen i fare, fortsetter han. Overlydsknallene bidrar også til å redusere behovet for å bruke eventuelle bakkestyrker mot terroristenes infrastruktur på Gaza-stripen.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart