Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Arven fra Rabin tilhører oss alle

Tidligere statsminister Yitzhak Rabin bør bli husket som den han virkelig var, med hans klare syn på nødvendigheten av å holde Jerusalem forent, uttrykte nåværende statsminister Ariel Sharon mandag, da han innviet det nye Rabin-senteret i Tel Aviv. Selv om en "liten bit av befolkningen" prøvde å ta over Rabins arv, så tilhører den hele befolkningen, sa Sharon. – Rabins historie begynte ikke med Oslo. Vi må også nevne de forferdelige kampene i løpet av Uavhengighetskrigen og hans rolle som kommandør i IDF, uttrykte statsministeren. Rabin ledet Israels styrker under Seksdagerskrigen i 1967. Sharon fortsatte med å lese utsnitt fra en tale av Rabin, som ble holdt i Knesset i mai 1995. – Hele og forente Jerusalem var, og vil for alltid være det israelske folks hovedstad under Israels suverenitet, og fokuset i lengtingen og drømmene hos enhver jøde, siterte han. Kvelden ble ellers preget av en rekke rørende øyeblikk, inkludert talene og de varme ordene fra både Hillary og Bill Clinton, skriver Yedioth Aharonoth. Den tidligere amerikanske presidenten sa at han så mennesker stå i komplett stillhet til ære for Rabin i Tel Aviv lørdag, under hovedarrangementet i minnemarkeringen. "Jeg prøver å finne noen ord som kan uttrykke hvordan jeg følte det", la han til.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart