Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Rice forhandler på overtid

Forsvarsminister Shaul Mofaz møter USAs utenriksminister Condoleezza Rice i Jerusalem tirsdag morgen. Rice utsatte mandag avreisen fra Israel i et siste forsøk på å fremforhandle en avtale om kontroll av grenselinjen mellom Egypt og Gaza-stripen. USA har lagt press på Israel og de palestinske myndighetene. Håpet er å få i stand en avtale i løpet av dagen. Rice drar tirsdag videre til Sør-Korea, skriver Ha’aretz. Jerusalem Post skriver om drivhusene på Gaza-stripen som palestinske myndigheter har overtatt etter de israelske bosetterne. Dersom ikke en avtale om grensestasjonen Rafah blir sluttforhandlet i løpet av kort tid kan eksportinntekter fra den første palestinske avlingen gå tapt. 30 til 40 prosent av drivhusene på Gaza-stripen skal ha blitt plyndret i dagene etter tilbaketrekningen, men nå skal alle være "i god stand", forteller PAs finansminister Salaam Fayad. Israelske sikkerhetseksperter frykter fri flyt av våpen inn til Gaza-stripen dersom Israel ikke får overvåke grensen med videokamera. Man frykter også på generelt grunnlag at terrorister kan ta seg over grensen, og spesielt at terrorister kommer seg uhindret fra Gaza-stripen til Vestbredden. – Med all respekt for egypterne og palestinerne, vi kan bare stole på oss selv, sier en etterretningsoffiser i IDF til Yedioth Aharonoth.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart