Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vil presentere «fredsplan»

Mandag erklærte den iranske utenriksministeren Manouchehr Mottaki at hans regjering har planer om å foreslå for FN en "fredsløsning" på konflikten mellom Israel og palestinerne. I følge Mottaki vil forslaget være basert på ideer fra Irans åndelige leder, Ayatollah Ali Khameini. Sistnevnte uttalte senest i forrige uke, at en slik løsning måtte innebære "en folkeavstemning, hvor alle sanne palestinere deltar, enten de er muslimer, jøder eller kristne, inkludert palestinske flyktninger verden over", om hvordan en skal løse konflikten, skriver Jerusalem Post. En slik avstemning vil bety at jødene i Israel frasier seg retten til å bestemme over sitt lands fremtid, fordi jødene vil komme i mindretall. Erklæringen til utenriksminister Mottaki, kommer kun en uke etter president Mahmoud Ahmadinejads uttalelse om at Israel må bli "fjernet fra kartet".


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart