Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

«Kadima» er nytt alternativ

"Nasjonalt Ansvar" er allerede avvist som partinavn for Ariel Sharons nye sentrumsparti. Et nytt alternativ som blir drøftet er Kadima, som er et hebraisk ord for fremover eller fremskritt. Michael Melchior, Knesset-representant for Ap og tidligere rabbiner i Oslo, nevnes nå blant politikerne som kan komme til å bli med i Sharons nye parti. Tidligere Shin Bet-sjef Avi Dichter er nå en het kandidat til å bli forsvarsminister i en eventuell ny Sharon-regjering. Hans kandidatur er styrket etter at Shaul Mofaz valgte å bli igjen i Likud. En ny meningsmåling publisert av Yedioth Aharonoth ville gitt Sharons nye parti 33 mandater i Knesset dersom valget hadde blitt avholdt nå.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart