Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Likud kan ikke gi Israel håp

På en pressekonferanse mandag kveld kom statsminister Ariel Sharon med den formelle beskjeden om at han har forlatt partiet Likud. Det er dannet et nytt parti med det foreløpige navnet Nasjonalt Ansvar. Sharon uttrykte at Likud ikke lenger kan lede Israel til dets nasjonale mål. Det hadde bare vært bortkastet tid å forbli i partiet, og han foretrekker å tjene nasjonen i stedet for å involvere seg i en politisk drakamp, forklarte Sharon. – Livet på innsiden av Likud-organisasjonen er totalt uakseptabelt. Jeg kan ikke akseptere det som foregår der. Jeg tok avgjørelsen forrige [søndag] natt rundt klokken 22.00, men jeg begynte å forstå [situasjonen] tidligere da jeg prøvde å gå videre med ansettelsene av ministre [Boim og Bar-Om], at det ikke var noen mulighet for å fortsette på denne måten, sa statsministeren. Sharon sa at han grunnla Likud for å gi israelerne håp, men at partiet ikke lenger var i stand til å gi nettopp det. Som kommentar til Hizbollah-angrepet på Nord-Israel, svarte Sharon at overfallet viste "oss hvordan vi lever og hva vi må rette fokuset på."


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart