Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Går fra Ap til Sharon

Avtroppende Ap-minister Haim Ramon forlater Arbeiderpartiet til fordel for Ariel Sharons nye parti. Som avskjedshilsen kom han med et kraftig angrep på nyvalgt leder Amir Peretz. Ramon mener Peretz ikke har nok erfaring til å bli statsminister. Men han forsøkte også å pynte på uttalelsene om en tidligere politisk alliert og mulig fremtidig koalisjonspartner, skriver Ha’aretz. – Jeg sier dette i stor beundring for Peretz, sier Ramon. Ramon har lenge vært en av de fremste politikerne i Arbeiderpartiet. Som Peretz har han tidligere, vært leder av Histadrut, Israels mektige motsvar til LO. Han tapte kampen om lederposisjonen i Ap i november 2002.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart