Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Slapp flyveblader over Beirut

Tusenvis av flyveblader med fordømmelse av Hizbollahs angrep mot Israels nordgrense regnet ned over Beirut onsdag morgen, melder nyhetsbyrået AP. I første del kommer det en del spørsmål på arabisk: – Hvem lyver til dere? Hvem sender deres barn i krigen de ikke er klar for? Hvem ønsker ødeleggelsene tilbake? Hvem er et verktøy i hendene til deres syriske og iranske herrer? Svaret står tydelig og klart med store bokstaver: "Hizbollah volder Libanon stor skade." Flyvebladene er signert "Staten Israel". Det er første gang på flere år Israel har benyttet denne kommunikasjonsmetoden overfor innbyggerne i den libanesiske hovedstaden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart