Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi vil svare på israelske angrep

En talsmann for det iranske utenriksdepartementet, Hamid Riza Asaffi, fortalte journalister i Teheran søndag, at de siste israelske utspillene mot det iranske atomprogrammet, viser at de har mislyktes med å skape internasjonalt press på Iran. Han hevder at en "alvorlig krise" hos de "zionistiske myndighetene", var hovedårsaken bak det han kaller israelske trusler, skriver Yedioth Aharonoth. – De zionistiske myndighetene er veldig klar over at om de gjør en eneste feil mot Iran, vil responsen bli destruktiv og målbevisst, fortalte talsmannen, som tror Israels reaksjoner på deres atomprogram skyldes frustrasjon. – Deres fremtreden grunner på deres sinne, rundt det faktum at de ikke kan realisere sine planer. Tidligere på dagen sa Benjamin Netanyahu til radiokanalen Voice of Israel, at "Israel må ta alle nødvendige steg for å hindre Iran i å utvikle atomvåpen. Iran må forhindres i å skape denne trusselen mot den israelske staten. Om den nåværende regjeringen arbeider mot å oppnå dette, innen det neste valget, vil jeg gi den min støtte. Og om den ikke gjør det, har jeg til hensikt å etablere den neste regjeringen, og da vil vi handle." Irans første atomanlegg blir for øyeblikket konstruert av Russland, for en prislapp på rundt 6,75 milliarder kroner. Etter planen skal den være operativ innen mars 2006. På samme tidspunkt skal Iran begynne byggingen av to nye atomanlegg, hvorav et av dem skal bli finansiert av Russland, melder iranske medier søndag. Ytterligere 18 anlegg skal etter planen bygges, uten at noen dato for byggingen er fastsatt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart