Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ben Gurion støttet kompromissløsninger

Statsminister Ariel Sharon talte ved gravplassen til David Ben Gurion onsdag, og siterte hyppig Israels første statsminister, i et forsøk på å vise at han støttet kompromisser rundt spørsmålet om landområder. – Ben Gurion var villig til å akseptere smertefulle kompromisser, og jeg siterer: "Vi glemmer aldri at dette er vårt land, og vi gav det aldri opp. På tross av det, er vi villige til å ofre noen av våre rettigheter, for fred," sa og siterte Sharon under en minneseremoni i kibbutzen Sde Boker, skriver Yedioth Aharonoth. Statsministeren sa at "Ben Gurions lederskap bygget et folk og fundamentene for en nasjonal enhet," før han igjen siterte Ben Gurion: "Dette skulle vært en god verden, en verden med fred, kameratskap, rettferdighet og integritet. En verden som vil være god å leve i. Min største bekymring, som er alle jøders bekymring, er eksistensen og sikkerheten til den jødiske nasjonen."


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart