Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Beordrer militær operasjon på Vestbredden

Palestinerne vil bli forhindret fra å nå inn i israelsk territorium, og sikkerhetsstyrkene vil trappe opp sine anti-terror operasjoner på Vestbredden, bestemte statsminister Ariel Sharon etter samtaler med de øverste forsvarssjefene mandag kveld. Noen av restriksjonene er ventet å ramme den palestinske økonomien hardt, og vil ikke bli fjernet før de palestinske myndighetene arbeider med å avvæpne terrororganisasjonene. – Vi må takle Netanya-bomben på samme måte som vi har taklet de stadige Kassam-rakettene, sa Sharon på møtet. Statsministeren har beordret sikkerhetsstyrkene til å igangsette en omfattende militær operasjon mot infrastrukturen til Islamsk Jihad, nord på Vestbredden. Dette er i virkeligheten en utvidelse av operasjoner som allerede pågår, etter terrorangrepet på markedet i Hadera i slutten av oktober. IDF har hittil arrestert omkring 1.200 personer tilknyttet Islamsk Jihad på Vestbredden, skriver Ha’aretz. Tidligere på dagen ga forsvarsminister Shaul Mofaz "grønt lys" for å gjennomføre målrettede henrettelser av terrorlederne. Israel vil også gjenoppta praksisen med å ødelegge huset til terroristens familie. Hensikten med dette er å skape avskrekking mot nye terrorangrep. Overvåkningen langs sikkerhetsgjerdet vil også bli oppgradert. Israel har trukket tilbake tillateler om fri ferdsel inn i Israel for viktige tjenestemenn tilknyttet PA.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart