Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorist drept i rakettangrep

Det israelske luftforsvaret sendte en rakett mot et kjøretøy i Rafah, sør på Gaza-stripen onsdag. Lederen for den militære vingen i Folkefronten for frigjøringen av Palestina (PRC), Mahmoud al-Arkan ble drept i angrepet, sammen med to andre aktivister som også satt i kjøretøyet på samme tidspunkt. Palestinske kilder bekrefter at lederen for Salah a-Din brigaden til PRC, ble drept i angrepet, men hevder at ti andre palestinere skal ha blitt skadet i angrepet, hvorav tilstanden til to av dem, er alvorlig. Tre av dem skal ha vært barn mellom 8-10 år, som fikk moderate til alvorlige skader. Al-Arkan skal, i følge IDF, ha vært med på å produsere Kassam-raketter og granatbomber. Han skal også ha vært involvert i en rekke angrep langs den sørlige Philadelphi-ruten, inkludert drapet på IDF-offiser Avi Karutshi 19. juli i år. I løpet av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen, skal al-Arkan ha vært involvert i en rekke angrep, utrettet i samarbeid med Islamsk Jihad. Navnet hans og anklagene mot ham, skal ha blitt rettet til PA, av israelske myndigheter, for å hjelpe til i arrestasjonen av ham. Likevel tok ikke de palestinske myndighetene hånd om saken. Han var en tidligere politimann i PA-styrkene. En kilde i IDF sier til Yedioth Aharonoth, at enhver terrorist som er innblandet i planlegging av angrep, eller som produserer og distribuerer Kassam-raketter og granatbomber, vil bli drept. – Hæren vil fortsette å operere nord i Samaria og ingen terrorister er immune, fortsatte kilden.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart