Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Begraves fredag formiddag

Det var den israelske soldaten Nir Kahane (20) som ble drept av en palestinsk morder ved en kontrollpost nord for Jerusalem torsdag ettermiddag. Soldatens familie understreker at Kahane ville tjenestegjøre i en kampavdeling for å "bidra mer" til Israels sikkerhet. – Han kunne ha gått inn i en vanlig avdeling, på grunn av hans helsetilstand, men han ville gjøre noe viktig, sier soldatens far, Baruch Kahane. Da Nir vendte tilbake til tjenesteperiode på onsdag fortalte han faren hvor farlig jobben ved kontrollposten var. – IDF har mistet en av sine soldater i et forferdelig mord. Dette er soldater som lar palestinerne komme inn i Israel på arbeid. De er ved fronten og arbeider under intense forhold, sier en militær kilde til Yedioth Aharonoth. Nir Kahane blir gravlagt fredag ettermiddag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart