Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ikke bygg et eneste nytt hus på Vestbredden

– Israelere som vil bygge nye hus bør bygge kun i Israel. Bygg i Negev og Galilea. Jeg tror den rette zionisme for fremtiden er å ikke bygge et eneste nytt hus i Judea og Samaria [Vestbredden]. Bare i Galilea og Negev, sier Meir Sheetrit. Transportministeren som har fulgt Ariel Sharon over i det nye Kadima-partiet understreker overfor Jerusalem Post at dette er hans private syn. Han støtter imidlertid fortetting i områder på Vestbredden som sannsynligvis vil forbli under permanent israelsk kontroll. Det vil være "rettferdig" om Israel beholder bosetningsblokker som utgjør mellom fem og ti prosent av arealet på Vestbredden, mener Sheetrit. Selv om Sheetrit har vært Likud-politiker gjennom mange år, støttet han Oslo-avtalene. Han tror de fleste palestinerne er villig til å inngå fred med Israel. – Sharon kommer ikke til å gjøre flere ensidige tilbaketrekninger på Vestbredden, lover Sheetrit. Han sier Israel kommer til å kontrollere området helt til det palestinske lederskapet avvikler terrorgruppene og dermed åpner vei for nye fredssamtaler. Sheetrit avviser også alle kompromiss om Jerusalem.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart