Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Aumann mottok Nobelprisen

En stolt professor Israel Robert Aumann fra Det hebraiske universitetet i Jerusalem mottok Nobelprisen i økonomi i Stockhold lørdag ettermiddag. Israels viseambassadør i Stockholm, Ran Yaakovi, fikk se Aumann motta prisen som publikum i salen. Han sier prisen "gir stor ære til Israel." – Fra hvor jeg satt under seremonien, var jeg stolt over å kunne se mange kallotter. Det jødiske samfunnet i Sverige, som består av vel 15.000 mennesker, gav han en varm mottakelse, sier Yaakovi til Yedioth Aharonoth. Aumann vant prisen sammen med amerikanske Thomas Schelling, i fra Universitetet i Maryland. De to mottok prisen "for å ha fremmet vår forståelse av konflikt og samarbeid gjennom spillteori-analyser." Etter offentliggjøringen av vinnerne for rundt to måneder siden, svarte Aumann at han var veldig glad, men at han "ikke egentlig vet så mye om økonomi". Professor Aumann er en religiøs jøde, som ble født i den tyske byen Frankfurt i 1930. I 1995 mottok han sin doktorgrad i matematikk og begynte å arbeide ved Det hebraiske universitetet i Jerusalem, i 1956. Han har tidligere vunnet den israelske økonomiprisen i 1994, og er den åttende israeler som mottar Nobelprisen i økonomi.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart