Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Våpenhvilen har gått i vasken

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

Flere palestinske terrorgrupper sier de støtter Hamas-leder Khaled Mashaals planer om å forberede en ny kamp mot Israel. Lørdag uttalte Ramadan Shallah, leder for Islamsk Jihad, at de ikke vil fornye sin våpenhvile med Israel når den går ut ved nyttår. – Vi kan ikke se at resultatene vi har oppnådd fra våpenhvilen, har oppmuntret oss til å fornye avtalen en eneste dag, etter året er omme, sa Shallah i et intervju med Hizbollahs TV-kanal al-Manar. I følge avtalen de palestinske fraksjonene kom frem til under forhandlingene i Kairo, vil våpenhvilen vare til nyttår. Det har lenge vært diskusjoner fraksjonene imellom, om en eventuell utvidelse av avtalen, men saken er enda ikke avklart, forklarer Yedioth Aharonoth.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart