Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hamas vant i tre byer

Det islamske partiet og terrororganisasjonen Hamas har vunnet lokalvalgene i Nablus, Jenin og Al-Bireh, rapporterer israelske medier. Endelige resultater er ventet søndag, men foreløpige resultater er klare. I Nablus har Hamas fått minst 65 prosent av mandatene i det lokale bystyret. PA-formann Mahmous Abbas sitt Fatah-parti har bare fått 15 prosent. Også i Jenin skal Hamas ha fått mer enn halvparten av stemmene. I Al-Bireh, som er nabobyen til Ramallah, skal Hamas ha slått Fatah med stor margin. I Ramallah skal Folkefronten for frigjøring av Palestina (PFLP) ha fått stor oppslutning, i følge Yedioth Ahronoth. Valgkomitéen utsatte lokalvalgene i Gaza og Hebron på grunn av "tekniske og sikkerhetsmessige forhold". – Utsettelsen kom for å forhindre flere Fatah-nederlag og Hamas-seire, spekulerer kilder i PA som gjengis av den israelske avisen. Den dype splittelsen i Fatah-partiet skal være en hovedforklaring til den dårlige oppslutningen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart