Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Takker Kongressen for PA-press

Utenriksminister Silvan Shalom roser avgjørelsen som ble tatt av Representantenes hus i Kongressen fredag. I en resolusjon truer amerikanerne med å trekke tilbake økonomisk støtte til PA dersom Hamas får innflytelse i nasjonalforsamlingen. – Hamas’ deltakelse i valget kan bringe oss 50 år tilbake, sa han til Israel Radio. "Tiden er inne i dag til å ta den vanskelige avgjørelsen, den strategiske avgjørelsen, om å avvæpne terrorinfrastrukturen, og å gå til valg med den intensjon å skape fred med Israel." Bush-administrasjonen støttet ikke resolusjonen til Representantenes hus, siden de har et annet syn på Hamas-situasjonen. Talsmenn har i de siste månedene uttalt at de ser på Hamas som en terrororganisasjon og at de ikke synes de burde få lov å delta i det palestinske valget i januar. Likevel mener administrasjonen at det ville vært uklokt å presse PA-formann Mahmoud Abbas til å gå til aksjon mot Hamas, før valget, skriver Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart