Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Ingen julestemning i Jesu fødeby

De kristne innbyggerne i Betlehem synes det er vanskelig å komme i julestemning i år, skriver den israelske storavisen Yedioth Aharonoth. PAs sikkerhetsstyrker skal være i høy beredskap, for å sikre at ikke julefeiringen blir forstyrret av vold. Formann i PA, Mahmoud Abbas, skal også delta på gudstjenesten for første gang etter at han overtok etter Yasser Arafat. Innbyggerne i Betlehem sier julestemningen er ødelagt fordi de ikke har fått lov til å forlate byen grunnet IDFs veisperringer og sikkerhetsgjerdet. – Vi begynner å komme i feststemning og gleder oss over å se turister, men vi kan ikke gå til Jerusalem og feire i kirkene der, fortalte en kristen palestiner. – Det er flott at turistene kommer her, men vi kan ikke gjøre så mye under den andre delen av ferien, på grunn av de israelske restriksjonene. Det kan aldri bli en ekte jul i Betlehem før alle tegn til okkupasjon forsvinner, sa palestineren. I følge statistikk fra de palestinske myndighene, har Betlehem opplevd en stor økning i antall turister i år.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart