Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Fire skadd av raketter fra Libanon

Tirsdag kveld falt minst fire Katyusha-raketter ned i byen Kiryat Shmona nord i Israel. En av rakettene traff trappeoppgangen til en treetasjesbygning og gav to personer lettere skader. En av dem som ble skadet var Oshri Swissa. – Jeg satt utenfor med noen venner. Vi hørte en stor eksplosjon og elektrisiteten forsvant. Vi har bodd her i årevis og forsto derfor ganske fort at dette var en rakett, sier Swissa. "Den gikk inn i bygningen, gjorde skader på trappeoppgangen og ødela strømforbindelsen", forteller han. En annen rakett traff et hus like i nærheten, hvor den landet i dagligstuen, som dermed ble totalt ødelagt. Mens familiens hund ble alvorlig skadet i angrepet, fikk eierne av hjemmet behandling for sjokk etter hendelsen. Ingen av dem skal ha blitt skadet. Ingen terrororganisasjoner har tatt på seg ansvaret for angrepet. Hizbollah nekter for at det er de som står bak de seks Katyusha-rakettene, skriver Yedioth Aharonoth. IDF tror angrepet er gjennomført av en paelstinsk gruppe. – Det ser ut som om Hizbollah står bak, men de kan ha latt en palestinsk terrorgruppe ha gjennomført selve utskytningen, skriver Ha’aretz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart