Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ikke nødvendig å angripe Iran nå

– Jeg tror ikke en IDF-aksjon mot Iran vil bli nødvendig i nærmeste fremtid, sier Israels forsvarssjef Dan Halutz. Inntil den islamske republikken har fått atomvåpen utgjør den ingen eksistensiell trussel mot Israel, mener Halutz. – Men når det er en eksistensiell trussel, må et land gjøre ethvert tiltak for å sikre sin eksistens, legger han til. Halutz tror Iran vil nå målet om å skaffe seg atomvåpen i løpet av det neste tiåret. Israelsk etterretning tror landet vil få et endelig teknisk gjennombrudd tidlig i år 2006. – Iran har tatt en strategisk beslutning om å utvikle kapasitet til å produsere atomvåpen, sier Mossad-sjef Meir Dagan.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart