Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bevegelser på venstre side av kroppen

Onsdag fortsetter Ariel Sharons leger å gi pasienten stadig mindre doser av bedøvelsesmiddel. Det er ventet at tilførselen av medisinene som har holdt Sharon i koma én uke vil stanse helt onsdag kveld, skriver Yedioth Aharonoth. Deretter vil det gå minst 36 timer før bedøvelsesmidlene forsvinner helt ut av kroppen. De største skadene i Ariel Sharons hjerne er sannsynligvis på høyre side av hjernen, i områder som kontrollerer venstre side av kroppen, skriver Ha’aretz. Det ble derfor tolket positivt da det ble registrert bevegelser på venstre side av Sharons kropp tirsdag. Bevegelsene på høyre side av kroppen ble også forsterket, og pusten gikk lettere, fortalte sykehusdirektør Shlomo Mor-Yosef tirsdag kveld. – Ariel Sharons tilstand er fortsatt kritisk, men ikke umiddelbart livstruende, analyserer doktor Yoram Weiss.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart