Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Fordømmer Hebron-bosetternes opprør

Den israelske regjering har gitt IDF og politistyrkene ordre om å stanse opprøret i Hebron. Bosetterne protesterer mot myndighetenes planer om å evakuere jødiske familier fra palestinske hjem i et tidligere markedsområde i byen, skriver Jerusalem Post. I følge Ha’aretz skal åtte jødiske familier ha okkupert palestinsk-eide butikker i området de siste årene. Søndag satte bosetterne flere tomme palestinske butikker i brann. IDF rapporterer at aktivistene har kastet egg og maling på styrkene søndag. En av soldatene fikk også et kamera ødelagt. 200-300 bosettere og høyreaktivister har forsøkt å trenge inn i palestinske områder av byen. Flere av aktivistene er maskerte, rapporterer israelske medier. Fungerende statsminister Ehud Olmert har fordømt bosetter-ungdommenes "tøylesløse" oppførsel, og gitt sikkerhetsstyrkene ordre om å opptre med fasthet for å kvele opprøret. Olmert vil fortsette som fungerende statsminister inntil Knesset-valget i mars.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart