Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Sharons tilstand fortsatt alvorlig

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

Statsminister Ariel Sharons helsetilstand er fortsatt stabil, men alvorlig, sa talsmenn for Hadassah-sykehuset i Jerusalem lørdag. I følge sykehuset viser en ultralydundersøkelse som ble gjennomført etter operasjonen av Sharons hjerne, at det ikke finnes noen spor av utvidelser i hjernehulene. En EEG-test fra fredag, viser også at både venstre og høyre hjernehalvdel er aktiv, i samsvar med statsministerens grad av bevissthet. På tross av at dosene med bedøvelsesmidler er blitt redusert til nesten ingenting, har Sharon enda ikke våknet fra den medisinske komaen han ble satt i etter hjerneslaget han fikk. Kilder fra Hadassah uttrykker generell bekymring for statsministerens helsetilstand, men mener det faktum at han enda ikke har åpnet øynene, ikke forsterker bekymringene i noen grad. – Noen pasienter våkner etter en uke, og noen våkner etter flere måneder, sa en doktor.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart