Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Sharons tilstand fortsatt alvorlig

Statsminister Ariel Sharons helsetilstand er fortsatt stabil, men alvorlig, sa talsmenn for Hadassah-sykehuset i Jerusalem lørdag. I følge sykehuset viser en ultralydundersøkelse som ble gjennomført etter operasjonen av Sharons hjerne, at det ikke finnes noen spor av utvidelser i hjernehulene. En EEG-test fra fredag, viser også at både venstre og høyre hjernehalvdel er aktiv, i samsvar med statsministerens grad av bevissthet. På tross av at dosene med bedøvelsesmidler er blitt redusert til nesten ingenting, har Sharon enda ikke våknet fra den medisinske komaen han ble satt i etter hjerneslaget han fikk. Kilder fra Hadassah uttrykker generell bekymring for statsministerens helsetilstand, men mener det faktum at han enda ikke har åpnet øynene, ikke forsterker bekymringene i noen grad. – Noen pasienter våkner etter en uke, og noen våkner etter flere måneder, sa en doktor.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart