Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Pusterør operert inn i halsen

En og en halv uke etter at han ble innlagt ved sykehuset Haddasah Ein Kerem i Jerusalem, er statsminister Ariel Sharons helsetilstand fortsatt alvorlig, men stabil. Sharon gjennomgikk en trakeotomi-operasjon i helgen. Legene kuttet et lite hull i halsen hans, og satt et pusterør direkte inn i luftrøret hans. Operasjonen ble gjennomført ved hjelp av normalbedøvelse, og blir karakterisert som vellykket. Den var en del av en planlagt prosedyre for statsministeren. Så lenge pusterøret er plassert gjennom halsen, vil ikke Sharon kunne prate, selv ikke om han skulle våkne. Om han kommer i rimelig god form, kan legene eventuelt tette hullet i halsen hans.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart