Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fordømmer opprøret i Hebron

Israels forsvarssjef, Dan Halutz, fordømmer uttalelser fra bosettere på Vestbredden om å danne en egen stat "Judea", og sier "en håndfull [aktivister] forgifter" situasjonen. Halutz talte på en nasjonal sikkerhetskonferanse på Universitetet i Haifa tirsdag. På Vestbredden prøver en gruppe jøder å gjenokkupere den evakuerte bosetningen Sa-Nur, fortalte forsvarssjefen. Halutz presenterte de forskjellige problemene hæren står overfor. – Hærens jobb er ikke politiarbeid. Det er det de statlige autoritetene som har ansvaret for […] Om vi ikke bryr oss kan det føre til situasjoner vi ikke vil ha. I andre land ville de kalt det for anarki, sa Halutz. – Forrige uke måtte vi kjøre flere jenter i et militært kjøretøy. Da vi skulle fjerne dem fra bilen, la vi merke til at de hadde skadet og skåret opp alle setene og skrevet "lenge leve staten Judea, la staten Israel gå til grunne" på veggene, fortsatte stabsjefen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart