Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Terroristers familie får 135.000 kroner

Det er en ganske vanlig holdning i Vesten, at de palestinske terrorangrepene skyldes fattigdom og nød. Generalmajor i de israelske reservestyrkene, Giora Eiland, har et annet syn på saken. Han hevder palestinerne ofte blir fristet av høye utbetalinger fra utlandet, for å gjennomføre terrorangrep mot israelske mål, skriver Yedioth Aharonoth. – Når en palestiner mottar 135.000 kroner for et vellykket angrep, så er det sterk nok motivasjon til å kunne rekruttere dusinvis av mennesker, hevder Eiland. Han peker samtidig på en rekke andre aktører i Midtøsten, som deler interesse av å øke konfliktnivået. – I konflikten mellom Israel og palestinerne finnes det ikke bare israelere og palestinere, men også andre aktører, som for eksempel Iran. Islamsk Jihad er fullt og helt en iransk organisasjon som drives av iranske økonomiske og ideologi. Den er også fri fra palestinsk press, som for eksempel et valg. Derfor føler den seg komfortabel til å operere. Men Iran er ikke de eneste som opererer her, hevder han. – De siste tre årene har de fleste angrepene rettet mot israelere i Judea og Samaria, eller som har blitt iverksatt fra Judea og Samaria, blitt gjennomført av Hizbollah. Dette kommer av at de har opprettet en spesialorganisasjon, en slags Hizbollah-avdeling, som er finansiert og ledet av Iran. Den er ledet av en tidligere israelsk araber, og den rekrutterer israelske arabere eller palestinere på privatplan, fortsetter Eiland.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart