Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hamas-seier vil svekke Kadima

En valgseier for terrororganisasjonen Hamas vil styrke høyresiden i Israel og gjøre stor skade på Kadima-partiet, sier politikere på israelsk høyreside til Jerusalem Post. – Hamas er en terrororganisasjon som ønsker å ødelegge Israel, og den ble styrket av tilbaketrekningen, sier Likud-formann Benjamin Netanyahu. Knesset-medlem for Likud, Gilad Erdan, tror høyresiden vil tjene på en Hamas-seier, selv om han ikke håper det skjer. – En Hamas-seier vil få israelerne til å endelig innse at en ensidig tilbaketrekning styrket ekstremistene på bekostning av de moderate. Befolkningen vil se dette enda tydeligere dersom Hamas blir en del av regjeringen, sier Erdan. Nasjonal Unions Aryeh Eldad sier at en Hamas-seier vil forhindre fungerende statsminister Ehud Olmert fra å kunne si at han ønsker å følge veikartet for fred, slik han gjorde i talen ved sikkerhetskonferansen i Herzliya. – Med Hamas finnes det ikke lenger noe veikart. Olmert vil ikke ha noe annet valg enn å innrømme at han støtter nok en ensidig tilbaketrekning, og forklare hvorfor, mener Eldad.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart