Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Nektes adgang til å dekke PA-valget

Israelske journalister som ønsket å dekke det palestinske parlamentsvalget onsdag, har møtt på en stor hindring. De får nemlig ikke adgang til valglokalene av det palestinske informasjonsdepartementet, i følge Jerusalem Post. Noen journalister som arbeider for israelske aviser, hadde allerede inngått avtaler om å hente sine pressekort til valget, fra Den palestinske sentralvalgkommisjonen tirsdag. Men da de møtte opp for å hente dem, fikk de høre at informasjonsdepartementet hadde beordret kommisjonen til å ikke gi dem tilgang. – Det er ikke opp til oss, skal kommisjonens leder Ammar Dweik ha uttalt. Pressekortene tillater journalister å komme inn på skolene hvor stemmeavgivingen foregår. Uten dem må de stå på utsiden av skoleveggene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart