Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi trenger permanente grenser

Fungerende statsminister Ehud Olmert mener den viktigste utfordringen Israel står overfor er å skape permantente grenser, for å sikre et jødisk flertall i landet. – Et jødisk flertall i Israel lar seg ikke gjøre, om vi fortsatt skal ha kontrollen over den palestinske befolkningen på Vestbredden, sa Olmert i sin tale på Herzliya sikkerhetskonferanse. – For å kunne sikre eksistensen til det jødiske hjemland, kan vi ikke fortsette med å kontrollere territorier hvor den palestinske befolkningen bor. Israel vil kontrollere områder som trengs av sikkerhetshensyn, de jødiske bosetningsblokkene og steder som har den høyeste verdi for den jødiske nasjon […] Det er ingen jødisk stat uten Jerusalem som sin hovedstad og sentrum, la han til. Dagen før det palestinske valget, og to måneder før det israelske, står Olmert fast på at Israel er forpliktet på veikartet for fred. – Den israelske regjeringen med meg som leder, vil insistere på implementeringen av veikartet i sin helhet, slo den fungerende statsministeren fast. Hele Ehud Olmerts tale er tilgjengelig på engelsk.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart